diumenge, 28 d’agost del 2011

Gelat de coco

































Avui public un gelat de coco, que tenia pendent, ja que el coco és un dels meus sabors preferits. És una recepta senzilla de gelat casolà que no necessita emprar màquina geladora (encara que si en tenim molt millor). És un gelat cremós i suau amb aroma i coco ratllat.

Ingredients

* 200 ml llet
* 4 rovells d'ou
* 200 ml nata per a muntar
* Sucre o edulcorant
* 4 Cd coco ratllat
* 1 cdt aroma de coco

Primer hem de fer la crema, així posam la llet al foc, amb els rovells i el sucre o edulcorant (al gust). Ho hem de remenar constantment amb un batedor i hem d'anar alerta que no bulli, ja que sinó es quatllaria l'ou. Quan la crema té una consistència més espessa la llevam del foc i deixam refredar. Mentre muntam la nata i la reservam. Quan la crema és freda hi incorporam l'aroma de coco i el coco ratllat, mesclam bé. Ho mesclam amb la nata muntada amb una cullera i ho deixam a la gelera una estona. Finalment ho disposam dins un tupper al congelador i cada hora aproximadament ho hem de remenar de nou perquè no es geli massa. Quan té la consistència de gelat que ens agradi ja estarà llest per a servir.

4 comentaris:

  1. Mmmmm que bo!!! Mai m'he atrevit a fer gelat, és algo que tenc pendent... Ho provaré!

    ResponElimina
  2. Sí, prova-ho, no és gaire complicat, l'únic que si no tens geladora has d'estar pendent i remenar.

    Bxx

    ResponElimina
  3. Saps que en gelat és com més m'agrada el coco? Quina pinta nena, estàs feta una artista dels gelats!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Gràcies Sandra! A mi també és com més m'agrada ;)

    Petons!

    ResponElimina